ГоловнаТехноЮтубер зумів запустити GTA 5 на Nintendo Switch

Ютубер зумів запустити GTA 5 на Nintendo Switch

Завсідник “Ютубу” під ніком Geekerwan зміг розігнати стародавню ігрову консоль Nintendo Switch для запуску деяких популярних ігор, зокрема Grand Theft Auto 5 (GTA 5), Titanfall 2 і навіть God of War.

Подробиці

Оригінальна Nintendo Switch не так давно встигла відсвяткувати 6-річчя з дня прем’єри. Проте застарілому пристрою вдалося здивувати світ.

Автор міні-сенсації надав своєму Nintendo Switch операційку Android 11 і розігнав процесор до 2.3 ГГц. У вихідному стані консоль оснащена процесором NVIDIA Tegra X1 з 4 ядрами ARM Cortex-A57 і 4 ядрами ARM Cortex-A53, що працюють на частоті 1.0 ГГц. Частоту підсистеми пам’яті було збільшено з 1600 МГц до 2500 МГц.

Ютубер не зміг запустити ігри для ПК на портативній консолі з Android, тому він встановив операційну систему Ubuntu. Це дало йому змогу отримати доступ до Steam і активувати зазначені вище сучасні ігри, однак частота кадрів виявилася дуже низькою (від 5 до 30 кадр./сек.)

Незважаючи на чітку графіку, комфортної гри отримати не вдалося через неналежну частоту кадрів. Крім того, під час баталій утворилися проблеми зі звуком. Ситуація стала ще гіршою при спробі запуску Grand Theft Auto 5. Персонаж налаштував гру на роздільну здатність 720p з низькими налаштуваннями, проте частота кадрів ледь сягала 10 кадр./сек.

Проте, досягнуті на стародавньому обладнанні Nintendo Switch результати, особливо якість графіки, виявилися вражаючими. Експерти здивувалися, що консоль змогла завантажити настільки вимогливі ігри.

Раніше було оголошено про намір Nintendo запустити Switch 2 майбутньої осені. Орієнтовний термін презентації – фінальна декада вересня.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...