ГоловнаЕлектромобіліЕлектрокросовер Avatr 11 від Huawei дістався до українського ринку

Електрокросовер Avatr 11 від Huawei дістався до українського ринку

Українським автолюбителям став доступний електрокросовер Avatr 11 від Huawei. Про це пишуть журналісти Autogeek.

Подробиці

Huawei займається виробництвом смартфонів, лептопів, смарт-годинників, телекомунікаційного обладнання тощо. Бренд Avatr був заснований китайським вендором спільно з Changan. Він буде використовуватися для випуску автомобілів на електротязі. Дебютною моделлю бренду стала саме Avatr 11. На китайському ринку вартість кросовера варіюється в межах 46,5-82,8 тис. USD.

Електрокросовер Avatr 11 від Huawei дістався до українського ринкуДизайн купеподібного електрокара можна охарактеризувати як елегантний. Він отримав плавні обводи кузова, похилий дах і тонкі фари.

Електрокросовер Avatr 11 від Huawei дістався до українського ринкуДля оздоблення салону електрокросовера використовується дорога шкіра Nappa. На торпедо можна побачити одразу три екрани. Діагональ центрального дисплея становить 15,6″. Автомобіль пропонується до придбання в 4- і 5-місцевому виконанні.

Електрокросовер Avatr 11 від Huawei дістався до українського ринкуУкраїнським автомобілістам Avatr 11 доступний у задньопривідному компонуванні (313 к. с.) і повнопривідному (578 к. с.). Першу “сотню” кросовер набирає за 4 секунди, що є доволі хорошим показником. Гранична швидкість обмежена на рівні 200 км/год.

Електрокросовер Avatr 11 від Huawei дістався до українського ринкуЄмність акумуляторного блоку 313-сильної версії становить 90,4 кВт*год. Що стосується 578-сильної модифікації, то вона комплектується батареєю на 116,8 кВт*год. Запас ходу дорівнює 555-600 і 680-705 км відповідно. У швидкому режимі на зарядку акумулятора до 80% йде близько 15 хвилин.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...