ГоловнаЕлектромобіліTesla впроваджує сонячну зарядку для електрокарів з метою скорочення витрат на електроенергію

Tesla впроваджує сонячну зарядку для електрокарів з метою скорочення витрат на електроенергію

Tesla оголосила про впровадження революційної функції “Зарядка від сонячної батареї”, завдяки чому власники однойменних електрокарів зможуть заряджати транспортні засоби винятково за рахунок надлишкової енергії, що виробляється сонячною системою машини.

Подробиці

Очікується, що розробка зробить революцію в способах зарядки електромобілів і ще більше знизить їхній “вуглецевий слід”.

Опція “Зарядка від сонячних батарей” вимагає модернізації як автомобіля Tesla, так і Powerwall, який виступає в якості домашньої акумуляторної системи. Щоб отримати доступ до цього екологічного методу зарядки, власникам електрокарів необхідно переконатися, що їхнє авто працює на версії від 2023.26. Крім того, Tesla Powerwall має бути оновлений до версії 23.12.10 або пізнішої. Для максимально ефективної координації роботи автомобіля та Powerwall необхідно оновити мобільний додаток Tesla до версії 4.22.5.

Після завершення цих робіт власники е-мобілів можуть увімкнути функцію “Зарядка на сонячних батареях” через додаток Tesla. Ця функція дає змогу користувачам налаштовувати вподобання щодо заряджання (встановлювати ліміти заряду, обирати бажане місце заряджання тощо) Такий рівень персоналізації забезпечує відповідність заряджання електромобіля його унікальним потребам в енергії.

Для оптимізації процесу зарядки від сонячних батарей оснащені функцією “Charge On Solar” електрокари постійно відстежують стан зарядки в режимі on-line. Кожні 10 секунд система автоматично регулює рівень зарядки. Також є можливість планувати час використання сонячної зарядки.

Функція доступна виключно для Tesla Powerwalls. Ті, у кого встановлені батареї сторонніх виробників, не зможуть скористатися функцією “Charge On Solar”.

Впровадження функції “Зарядка від сонячної батареї” є важливою віхою в реалізації місії Tesla щодо прискорення переходу світу до сталої енергетики. Використовуючи надлишкову сонячну енергію для живлення електромобілів, Tesla розширює межі “зелених” технологій і сприяє більш екологічному та сталому майбутньому.

Нова функція отримала широку підтримку з боку екологічно свідомих власників автомобілів Tesla, які вважають її революційним кроком у галузі відновлюваних джерел енергії та електромобілів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...