ГоловнаЕлектромобіліЯк Apple планує змінити автомобільну промисловість у 2026 році

Як Apple планує змінити автомобільну промисловість у 2026 році

Перший електрокар Apple побачить світ у 2026 році. Відповідний термін названо в опублікованому напередодні прогнозі керуючого директора Wedbush Securities Деніела Айвза. Топ-менеджер також поділився баченням того, як “яблучна” компанія збирається підкорювати нову для себе сферу екологічного автомобілебудування.

Подробиці

Згідно з Айвзом, Apple утримається від різкого впровадження революційних новацій, а зміцнюватиме позиції в сегменті електрокарів в “еволюційний” спосіб (тобто шляхом повільного і поступово впровадження нововведень).

Як Apple планує змінити автомобільну промисловість у 2026 році

Проект купертинців зі створення електрокара іменується “Титан”. Автори колишніх прогнозів датою презентації “яблучного” е-мобіля називали 2024 рік. Зсув дати дебюту, на думку Айвза, зумовлений неготовністю технології автономного водіння 5-го рівня.

Незважаючи на затримку, колосальний досвід впровадження інновацій в IT-сфері (айфони, айпади, гарнітура віртуальної реальності та інші розробки, що здивували світ) дає змогу розраховувати на появу гідного конкурента Tesla.

На думку функціонера Wedbush Securities, майстерність Apple у сфері доповненої реальності та ШІ призведе до створення безшовної взаємопов’язаної екосистеми між будинком, роботою та автомобілем. Одним із конкурентів купертинців у цьому напрямку є китайський техногігант “Сяомі” з його проектом XiaomiCar.

Як Apple планує змінити автомобільну промисловість у 2026 році

– Програмний досвід Apple може стати секретною зброєю, що встановлює новий золотий стандарт взаємодії програмного та апаратного забезпечення в автомобілях, – зазначив Айвз.

За його словами, створити електрокар і забезпечити його зазначеним вище безшовним сполученням з будинком і роботою “яблучники”, за найоптимістичнішими прогнозами, встигнуть лише до 2026 року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...