ГоловнаТехноСімейство iPhone 15 постачатиметься зі збільшеною ємністю акумулятора

Сімейство iPhone 15 постачатиметься зі збільшеною ємністю акумулятора

Представники iPhone 15 Series отримають набагато об’ємніші батареї порівняно з попередниками. Це стосується всіх чотирьох смартфонів модельного ряду, починаючи від однойменної базової і Plus-версії – закінчуючи топовими Pro і Pro Max.

Деталі

Свіжа порція відомостей про лінійку iPhone 15 надійшла від IT-Home з посиланням на неназваного працівника Foxconn. З його слів, ємність АКБ зросте на дворазові величини.

Зазначається, що iPhone 15 отримає батарею на 3877 мА/год. (+18%), Plus-версія – на 4912 мА/год. (+13,6%), Pro-варіант – на 3650 мА/год. (+14,1%) і топова версія Pro Max – на 4852 мА/год. (+10,9%).

Примітно, що модель у базовому виконанні має більше ємності порівняно з Pro-версією, а варіант Plus перевершує Pro і Pro Max.

Apple приділяє набагато менше уваги батареям айфонів, ніж виробники андроїд-смартфонів. Рішення про збільшення ємності АКБ, мабуть, покликане змінити зазначену тенденцію.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...