ГоловнаТехноЯк зарядити сторонній пристрій за допомогою зворотної зарядки Xiaomi

Як зарядити сторонній пристрій за допомогою зворотної зарядки Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Останні моделі смартфонів екосистеми “Сяомі” з системами зворотної зарядки адаптовані для наповнення енергією як акумуляторів інших телефонів, так і батарейок “розумних” годинників, навушників тощо.

Подробиці

Функція дротової зворотної зарядки вперше з’явилася в Redmi Note 9. Бездротовий аналог є ексклюзивом для пристроїв рівня high-end і слугує доповненням до бездротової зарядки.

Для користування зворотною бездротовою зарядкою не потрібно жодних додаткових аксесуарів. Для залучення до можливостей зворотної дротової зарядки власникам Redmi Note 9, Redmi Note 10, Redmi Note 11, Redmi Note 12 і будь-якого іншого сумісного смартфона знадобиться кабель USB OTG, доступний для купівлі на майданчиках на кшталт Amazon, AliExpress тощо.

Крім наявності сумісного пристрою, потрібно підключити зворотну зарядку через налаштування MIUI. Для цього необхідно виконати кілька маніпуляцій в описаній нижче послідовності:

  1. Перейти в Налаштування > Акумулятор
  2. Клікнути на верхню частину розділу “Акумулятор” і активувати опцію “Зворотної зарядки” або “Зворотної бездротової зарядки”.

Як зарядити інший пристрій за допомогою зворотної зарядки Xiaomi

Дотримання цих рекомендацій дасть змогу використовувати Xiaomi/Redmi/POCO як портативний акумулятор для заряджання інших смартфонів або електронних пристроїв за допомогою кабелю або бездротовим способом.

Стрічка новин: