ГоловнаТехноApple дозволила самостійно ремонтувати iPhone 14 і деякі моделі MacBook

Apple дозволила самостійно ремонтувати iPhone 14 і деякі моделі MacBook

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Apple вирішила полегшити життя любителям самостійно ремонтувати айфони за рахунок поширення діючої з грудня-2022 фірмової програми Apple self-repair на iPhone 14 і деякі моделі макбуків.

Подробиці

Умови зазначеної програми, назва якої в перекладі з англійської означає “Самостійний ремонт”, дає змогу запустити спеціалізоване ПЗ під назвою System Configuration.

За словами виробника, додаток автоматично налаштує все таким чином, щоб відремонтований пристрій можна було знову нормально використовувати. До запуску цієї опції власники iPhone 14 змушені були дзвонити в сервіс-центри Apple для того, щоб співробітники служби підтримки виконали налаштування віддалено.

З новим інструментом, який можна викликати шляхом переведення пристрою в режим діагностики з подальшим виконанням інструкцій, що з’являються на екрані, самостійно ремонтувати айфони стане набагато простіше.

Нова опція не означає відмови Apple від телефонної підтримки, яка, як і раніше, буде доступна для запитань і допомоги в рамках Apple self-repair.

Поряд з iPhone 14, під дію програми самостійного ремонту потрапили кілька моделей макбуків, включно з 13-дюймовими моделями Air і Pro з процесорами M2.

Дізнатися, на які саме пристрої “яблучної” компанії поширюється Apple self-repair, можна тут.

Стрічка новин: