ГоловнаЕлектромобіліКитайський виробник представив електромобіль з дальністю ходу 800 км і 15-хвилинним часом...

Китайський виробник представив електромобіль з дальністю ходу 800 км і 15-хвилинним часом зарядки

Китайський виробник електрокарів Li Auto явив світу свою першу розробку – е-мобіль під назвою Li MEGA з 800-кілометровою автономністю, батарею якого можна зарядити всього за 15 хвилин.

Детально

Li Auto – наймолодший виробник EV-автомобілів у Китаї. Перший електрокар компанії орієнтований на преміальний сегмент. Орієнтовна ціна Li MEGA в перерахунку на долари – $70 160.

За даними Gizmochina, новинка оснащена кількома передовими технологіями, які забезпечують дальність поїздки на одному заряді до 800 км включно і зарядку акумулятора до 100% всього за чверть години.

Li Auto презентує новий Li MEGA EV з дальністю 800 км і 15-хвилинним часом зарядки

Поряд зі згаданим е-мобілем, Li Auto заявила про швидкий початок у Пекіні та Шанхаї внутрішнього тестування функції самостійного водіння City NOA (Navigation on ADAS), яка дає змогу автомобілям орієнтуватися на міських вулицях без участі людини.

Li Auto також розробляє новий голосовий помічник під назвою Lixiang Tongxue, який працюватиме на базі Mind GPT. Перспективне рішення зможе надавати різні послуги, включно з навчанням малювання та програмування.

Lixiang Tongxue поки перебуває на стадії розробки. Голосовий помічник у перспективі може стати потужним універсальним інструментом для власників Li Auto. Цьому сприяє розуміння мови і наявність широкого спектра можливостей, запевняють розробники.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...