ГоловнаТехноСтало відомо, як перевірити витрачання ліміту повідомлень у Telegram

Стало відомо, як перевірити витрачання ліміту повідомлень у Telegram

Мало хто знає, що в Telegram діють ліміти повідомлень у чатах і каналах. У разі його перевищення система починає автоматично видаляти старі повідомлення.

Подробиці

Павло Дуров позиціонує Telegram як месенджер “без обмежень”. Тим часом у чатах діє ліміт в 1 млн повідомлень. Стільки ж повідомлень може бути опубліковано в каналі.

Перевірити ліміт досить просто. Для цього необхідно увійти в чат або канал, після чого ввести в пошуку – або +. Над віртуальною клавіатурою з’явиться число отриманих і відправлених повідомлень.

Стало відомо, як перевірити витрачання ліміту повідомлень у TelegramЗагальну кількість відправлених або отриманих користувачем повідомлень можна дізнатися у чат-бота @accountcountbot.

Стало відомо, як перевірити витрачання ліміту повідомлень у TelegramЯкщо кількість повідомлень істотно менша за 1 млн, то старе листування зберігатиметься ще довго.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...