ГоловнаТехноЗарядка Apple Pencil здійснюватиметься через екран iPad

Зарядка Apple Pencil здійснюватиметься через екран iPad

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Корпорація Apple отримала патент на технологію, що дає змогу заряджати гаджети від підекранних індукційних котушок. Для поповнення заряду буде достатньо піднести їх до дисплея.

Детально

З поданої “яблучним” гігантом патентної заявки випливає, що завдяки запатентованій технології стилус Apple Pencil зможе заряджатися прямо під час використання. Підключати до нього додаткові дроти буде не потрібно. Електроенергію стилус отримуватиме від розміщених під дисплеєм індукційних котушок. У заявці міститься опис різної кількості елементів підекранної зарядки і кілька способів їх використання.

Зарядка Apple Pencil здійснюватиметься через екран iPadВисока ймовірність того, що підтримку функції зворотної зарядки отримає не тільки фірмовий стилус Apple, а й інші гаджети. У цьому разі для поповнення заряду, наприклад, Apple Watch буде достатньо покласти їх на екран планшета. Щойно АКБ смарт-годинника зарядиться, індукційні котушки одразу відключаться з метою забезпечення енергозбереження. При цьому на носимий пристрій надійде повідомлення про завершення процесу зарядки.

Стрічка новин: