ГоловнаТехноНазвано найплавніші смартфони 2023 року за версією Master Lu

Названо найплавніші смартфони 2023 року за версією Master Lu

Творці бенчмарка Master Lu перерахували Android-смартфони, що мають найплавніші оболонки. Інтерфейс апаратів, що увійшли до рейтингу, продовжує залишатися плавним навіть після кількох годин безперервної експлуатації.

Подробиці

Під час тестування гаджетів наголос було зроблено на видаленні та записі файлів у ПЗП-модуль, встановленні сотні різних мобільних аплетів, перемиканні між додатками, що працюють, та імітації дефіциту вільного місця.

На першому рядку розмістився Find X6 Pro. Він поставляється з інтерфейсом ColorOS 13.1, розробленим фахівцями китайського бренду Oppo. Розробники бенчмарка відзначили особливу плавність фірмової прошивки, що забезпечує зручну взаємодію з пристроєм.

Названо найплавніші смартфони 2023 року за версією Master LuДругу сходинку посів апарат Xiaomi 13, у якому встановлено MIUI 14. Гаджет комплектується OLED-екраном, зображення на якому оновлюється з адаптивною частотою в діапазоні 1-120 Гц. Завдяки цьому MIUI 14 працює ще плавніше.

Названо найплавніші смартфони 2023 року за версією Master LuНа третьому рядку розташувався Reno10 Pro+. Він має таку ж оболонку, як і Find X6 Pro. Таким чином, два місця в ТОП-3 рейтингу посіли пристрої Oppo.

Названо найплавніші смартфони 2023 року за версією Master LuДо першої десятки укладачі рейтингу також включили IQOO 11 Pro, мобільні пристрої з лінійки Vivo X90, Reno 10 Pro від бренду Oppo, IQOO Neo 7, Reno9 Pro, а також Pro-версію Vivo S16 Pro. Примітно, що Galaxy S23 Ultra вдалося посісти в рейтингу лише 17-й рядок.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...