ГоловнаТехноГарнітура змішаної реальності Apple Vision Pro представлена офіційно

Гарнітура змішаної реальності Apple Vision Pro представлена офіційно

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Перелік презентованих на WWDC 2023 новинок поповнився Apple Vision Pro – першою у своєму роді 3D-камерою американського техногіганта з потужним мультиприкладним 3D-движком, який плавно об’єднує реальний і віртуальний світи, революціонізуючи концепцію доповненої реальності.

Детально

Інноваційний комп’ютер дає змогу користувачам без зусиль переміщатися різними додатками у віртуальному режимі, використовуючи природні інтуїтивні інструменти на кшталт голосових команд, жестів рук і відстеження погляду.

Гарнітуру змішаної реальності Apple Vision Pro представлено офіційно

Apple Vision Pro дає змогу динамічно трансформувати та розширювати розміри фізичного простору за рахунок імерсивних властивостей навколишнього середовища. Користувачі зможуть відчути безпрецедентний рівень зручності пошуку, оскільки усне диктування замінить традиційне текстове введення.

Apple Vision Pro інтелектуально відображає очі людей, що знаходяться поруч, забезпечуючи видимість у віртуальному полі зору. Ця унікальна можливість, відома як Eyesight (букв. “зір”), додає новий вимір віртуальній присутності. Новинка легко інтегрується зі свіжими версіями iPhone/iPad/Mac і підтримує різні блютуз-аксесуари на кшталт Magic Trackpad/Magic Keyboard тощо.

Гарнітуру змішаної реальності Apple Vision Pro представлено офіційно

Користувачі можуть легко витягувати зображення з чатів і розглядати їх у 3D-форматі. Vision Pro дає змогу знімати та записувати захопливі просторові відео, ще більше розширюючи межі творчості та самовираження. Виготовлений із цільного шматка ретельно відформованого та ламінованого скла, відполірованого для досягнення оптичної поверхні, Apple Vision Pro виступає як лінза для функції зору.

Легка оправа новинки забезпечує найвищий комфорт, а спеціальна кнопка для фіксації просторових дій і цифрова коронка гарантують зручну навігацію та управління.

У підключеному до мережі вигляді Apple Vision Pro може працювати протягом усього дня, а з високопродуктивним зовнішнім акумулятором – до двох годин із максимальною гнучкістю та мобільністю. У девайсі використовується розроблена з нуля операційка VisionOS для просторових обчислень.

Вартість Apple Vision Pro у найпростішому виконанні – $3499. Орієнтовна дата поширення новинки по планеті – 2024 рік.

Стрічка новин: