ГоловнаВійськові технології"Залізний купол" буде інтегровано в систему ПРО США

“Залізний купол” буде інтегровано в систему ПРО США

Ізраїль планує інтегрувати “Залізний купол” в американську систему ПРО. Про це журналістам Defence News повідомили джерела з Вашингтона.

Детально

З опублікованого ними матеріалу випливає, що ізраїльські та американські військові роблять спільні кроки, спрямовані на інтеграцію в ПРО двох батарей системи “Залізний купол”. Це дасть змогу вивести ізраїльське обладнання зі статусу одноразового заповнювача проломів у ПРО.

Пускова установка системи “Залізний купол” американської армії

Чотири роки тому Пентагон придбав дві батареї ізраїльської системи ППО. Ініціатива мала на меті закриття прогалини в системі ПРО. Влада США зацікавлена в розвитку національної системи ПРО. Керівництво Пентагону поставило ізраїльських оборонних виробників до відома про те, що системи на кшталт “Залізного купола” США більше не купуватимуть. Це пояснюється тим, що уряд Ізраїлю не бажає передавати програмний код і частину технологій, необхідних для їх інтеграції в систему ПРО.

Наприкінці травня Моше Патель з ізраїльської Організації протиракетної оборони повідомив, що всі питання, пов’язані з передачею США програмного коду і частини технологій, вирішено. Куплені Пентагоном батареї “Залізний купол” будуть інтегровані в американську систему ПРО.

Інтегрована система бойового управління IBCS

За словами американських військових, повна інтеграція “Залізного купола” в систему бойового управління IBCS на поточний момент не є можливою.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...