ГоловнаТехноHuwei підтвердила технологічну перевагу над Apple

Huwei підтвердила технологічну перевагу над Apple

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Кілька років тому інженери північноамериканської корпорації Apple розпочали розробку мікроскопічного глюкометра для смарт-годинника. Тим часом до теперішнього часу Apple Watch його так і не отримали. У цьому відношенні китайський вендор Huawei виявився на голову вищим за “яблучного” гіганта.

Подробиці

У Китаї стартував продаж “розумного” годинника з лінійки Watch 4. Глобальні версії носимих пристроїв дебютували на ринку на початку місяця. На відміну від них китайські версії Watch 4 отримали неінвазивний глюкометр.

Watch 4 позиціонуються виробником як перший на планеті смарт-годинник, що дає змогу моніторити рівень цукру без пошкодження шкірного покриву. Варто зазначити, що медичного сертифіката у гаджета немає. У зв’язку з цим точність вимірювання рівня глюкози виробником не гарантується. У Huawei стверджують, що смарт-годинник здатний визначати ймовірність виникнення у людини цукрового діабету на підставі десяти різних показників.

Huawei підтвердила технологічну перевагу над AppleКрім неінвазивного глюкометра, годинник отримав датчики рівня кисню і ЧСС, термометр, ЕКГ тощо. Рівень вологозахисту дорівнює 5АТМ. Годинник може похвалитися наявністю інтегрованих мікрофона і динаміка, NFC і GPS. Заявлена підтримка eSIM. Вартість Watch 4 на китайському ринку становить 385 USD. За Pro-версію доведеться викласти 485 USD.

Стрічка новин: