ГоловнаТехноПредставлено навушники Meizu PANDAER PASA з гібридним шумозаглушенням 35 дБ

Представлено навушники Meizu PANDAER PASA з гібридним шумозаглушенням 35 дБ

Бренд “Мейзу” вивів на ринок Піднебесної навушники PANDAER PASA. Новинка забезпечує гібридне шумозаглушення до 35 дБ і прикрашена аерокосмічним малюнком.

Подробиці

У гарнітурі реалізовано процес інтегрального формування з ЧПУ. Інші особливості – алюмінієвий сплав, полірування, піскоструминна обробка та електрофорез.

Використання розрахунків ШІ для подвійних мікрофонів зі зворотним зв’язком дає змогу отримувати точні дані про шум і коригувати показник у потрібний бік. Алгоритм може бути інтелектуально компенсований, щоб уникнути перевантаження негативного тиску.

Представлено навушники Meizu PANDAER PASA з гібридним шумопоглинанням 35 дБ

Навушники підтримують режими шумозаглушення для обох навушників одночасно. Носій може задіяти три режими (активний, прозорий або звичайний) для лівого вуха і використовувати довгий клік на правий навушник для активації режиму кіберспортивної гри.

Представлено навушники Meizu PANDAER PASA з гібридним шумопоглинанням 35 дБ

Аксесуар обладнаний 10-міліметровим високопродуктивним динаміком, здатним ефективно пригнічувати спотворення. Нова гарнітура Meizu забезпечує до 30 годин автономної роботи в поєднанні із зарядним кейсом. Кожне вухо гарнітури може працювати протягом 5,5 годин у звичайному режимі та до 5 годин у режимі шумозаглушення. Аксесуар оснащений “розумним” світлодіодним індикатором живлення з трьома рівнями показу заряду, що залишився.

Ціна Meizu PANDAER PASA для Китаю – ¥399 (~$56). Розробники поки не надали інформації про доступність і вартість новинки в інших регіонах планети.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...