ГоловнаТехноXiaomi випустила "розумну" парову піч MIJIA потужністю 1 300 Вт з керуванням...

Xiaomi випустила “розумну” парову піч MIJIA потужністю 1 300 Вт з керуванням через додаток

“Сяомі” поповнила фірмову лінійку побутових товарів для дому Mijia однойменною паровою піччю потужністю 1300W. Головні особливості новинки – компактні розміри та ємність 12 л.

Подробиці

“Розумна” піч забезпечує швидке нагрівання, а вбудований електронний датчик NTC та інтелектуальний контроль допомагають регулювати температуру. Новинка забезпечує різні сценарії готування, включно з приготуванням на парі, смаженням і грилем. Компактний дизайн дає змогу “дітищу” Mijia легко вписуватися в будь-яку кухню.

Інтелектуальний чип управління може послідовно регулювати температуру на 1ºC, що дає змогу забезпечити максимально точний показник для різних кулінарних завдань. Піччю можна керувати дистанційно через додаток MIJIA, який гарантує доступ до 100 “хмарних” рецептів для індивідуального приготування.

“Розумне” керування часом і температурою нагріву забезпечує зручний спосіб розігрівання різних видів їжі. Решітка духовки має конструкцію дверцят із засувкою для легкого доступу до продуктів. У комплект поставки також входять затискачі для продуктів, кришки для мірних склянок, деко для випічки і піддон для крихт. Парова піч доступна в білому кольорі. Також розглядається варіант випуску новинки в інших тонах.

Рекомендована ціна смарт-печі MIJIA в Китаї – ¥249 (~$35). Розробники поки не надали інформацію про доступність і вартість новинки в інших регіонах планети.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...