ГоловнаТехноКомпанія DJI представила промисловий дрон зі збільшеними часом польоту і вантажопідйомністю

Компанія DJI представила промисловий дрон зі збільшеними часом польоту і вантажопідйомністю

Китайський виробник безпілотників DJI анонсував своє нове творіння – дрон Matrice 350 RTK з просунутішими характеристиками, як порівняти з попередником в особі M300 RTK.

Подробиці

Заявлені переваги новинки – збільшений час польоту, більш серйозна вантажопідйомність і серія нових функцій. Зазначається, що гранична автономність Matrice 350 RTK становитиме 55 хвилин (+20% відносно попередника).

– Збільшення часу польоту дасть змогу користувачам виконувати більше завдань за один рейс, що забезпечить економію часу та ресурсів, – зазначають експерти.

Вантажопідйомність нового БПЛА – 2,7 кіло (+30% порівняно з попередником). Ця опція, за запевненнями піарників DJI, стане “безцінним інструментом для різних сфер застосування, включно з геодезією, інспекцією та картографуванням”.

Вартість Matrice 350 RTK у базовому виконанні і з додатковим зовнішнім акумулятором – $11 540 і $12 670 відповідно.

Зазначимо, що напередодні бренд DJI найняв тисячі спеціалістів компанії Oppo з розробки чіпів Zheku. Цей крок може свідчити про бажання компанії розширювати номенклатуру продукції, що виробляється, з метою захоплення нових ринків збуту.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...