ГоловнаТехноХарактеристики батареї та швидкої зарядки Oppo Reno 10 Pro+ підтверджені офіційно

Характеристики батареї та швидкої зарядки Oppo Reno 10 Pro+ підтверджені офіційно

Мережа приросла інформацією про акумулятор і швидку зарядку перспективного смартфона Reno 10 Pro+ від компанії “Оппо”. Цей пристрій, укупі з базовою та Pro-версією Reno 10, дебютують у Китаї 24 травня.

Подробиці

Смартфони Reno 10/10 Pro/10 Pro+ оснащені вигнутими дисплеями, потрійними задніми камерами, оперативною пам’яттю LPDDR5 і накопичувачем UFS 3.1.

Заявлена на вейбо-сторінці Oppo ємність АКБ перспективного Reno 10 Pro+ 5G – 4700 мА/год. Незважаючи на серйозну ємність акумулятора, новинка може похвалитися відносно легким корпусом вагою в районі 194 гр. Девайсу також пророкують швидку зарядку на 100W.

Характеристики батареї і швидкої зарядки Oppo Reno 10 Pro+ підтверджені офіційно

Reno 10 Pro+ 5G буде доступний у трьох колірних варіантах: золотистому, фіолетовому і чорному. Новинці пророкують гладкий вигнутий дисплей з отвором угорі по центру і потрійну задню камеру у формі капсули з привабливою двоколірною колірною схемою та світлодіодним спалахом.

Перші зображення показують наявність перископічного зум-об’єктива і процесора MariSilicon X NPU. Конфігурація пам’яті в китайському варіанті смартфона – 16/256 і 16/512 Гб.

З чуток, Reno 10 Pro+ 5G оснащений потужним процесором Snapdragon 8+ Gen 1, що обіцяє першокласну продуктивність. Основна камера повинна отримати 50-Мп сенсор Sony IMX890 з оптичною стабілізацією зображення. Очікувана роздільна здатність допоміжних датчиків – 8 Мп (“ультраширик”) і 64 Мп (перископічний зум-об’єктив). Для приголомшливих селфі в пристрій може бути вбудована 32-Мп фронталка Sony IMX709.

Передбачувані характеристики дисплея і тип операційки – OLED 6,7″/120 Гц і Android 13/ColorOS 13.1. Прогнозована товщина корпусу – 8,28 Мм.

Інформації про вартість і наявність міжнародної версії пристрою поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...