ГоловнаТехноApple представила оновлення ОС зі спортивними функціями

Apple представила оновлення ОС зі спортивними функціями

Apple напередодні майбутнього форуму розробників WWDC явила світу серію великих апдейтів до iOS 16.5, iPadOS 16.5 і macOS 13.4. Кожне оновлення містить спеціальний розділ Apple News про новини на спортивну тематику (рейтинги, результати, прогнози, інсайди тощо).

Подробиці

Щоб ще більше розширити можливості перегляду спортивних передач, користувачі Apple TV 4K можуть користуватися функцією Multiview у застосунку TV. Це інноваційне доповнення дозволяє одночасно транслювати до чотирьох спортивних подій. Однак поки що невідомо, чи підтримуватимуться сторонні сервіси в цій опції.

Незважаючи на те, що зазначені функції посідають центральне місце, інші поліпшення також заслуговують на увагу. iOS 16.5 і watchOS 9.5 додають нотку інклюзивності, додаючи шпалери та циферблати годинників на тему гордості (Pride). Ці яскраві варіанти персоналізації вихваляють різноманітність і дають змогу користувачам висловити свою підтримку спільноті ЛГБТК+. Крім того, оновлення містять різні виправлення помилок, що усувають такі проблеми, як CarPlay і Spotlight на iOS, а також синхронізація Screen Time на декількох платформах.

Чутки говорять про те, що оновлення ОС від Apple ще далеко не закінчено. Джерела повідомляють, що iOS 16.6 наразі проходить приватне тестування, а в найближчому майбутньому може з’явитися і публічна бета-версія. Оскільки Apple поступово завершує роботу над своїм поточним ПЗ, стає ясно, що компанія готується до випуску великих оновлень цієї осені.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно