ГоловнаТехноПредставлено «зручний для очей» E-Ink монітор Dasung Paperlike 253 U

Представлено «зручний для очей» E-Ink монітор Dasung Paperlike 253 U

Бренд Dasung почав поширювати технологію зручних для очей дисплеїв E-Ink на монітори для ПК. Першим пристроєм відповідного типу став Paperlike 253 U E-Ink Monitor.

Подробиці

Новинка являє собою особливий тип моніторів з технологією E-Ink, яка до появи обговорюваного пристрою використовувалася переважно в електронних читалках. Це рішення має низку переваг перед традиційними РК- і OLED-моніторами. Одна з найбільш значущих – легкість для очей (дисплеї E Ink не випромінюють світло, тож вони не спричиняють напруження очей чи головного болю, що робить їх ідеальними для людей, які проводять тривалий час за комп’ютером).

Представлено зручний для очей E-Ink монітор Dasung Paperlike 253 U

Ще одна перевага E Ink полягає в енергоефективності. Дисплеям цього типу не потрібне підсвічування, тому вони можуть працювати тижнями на одній зарядці. Це робить їх чудовим варіантом для економії електроенергії.

Paperlike 253 U E-Ink має високу роздільну здатність 3200×1800р. і підтримує безліч варіантів під’єднання, включно з HDMI/DisplayPort/USB-C, а також оснащений вбудованими динаміками та фронтальним підсвічуванням.

Ціна новинки в базовій конфігурації – $1789. За додаткові опції на кшталт фронтального підсвічування екрана доведеться доплатити $100. Бездротова версія з підтримкою Miracast і AirPlay збільшує вартість на $150.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...