ГоловнаТехноCanon випустила PTZ-камеру 4K для віддаленої зйомки з функціями автостеження та автопетлі

Canon випустила PTZ-камеру 4K для віддаленої зйомки з функціями автостеження та автопетлі

Виробник фотографічного обладнання Canon розширив сімейство фірмових камер для приміщень пристроєм під назвою CR-N700. Новинка призначена для допомоги продюсерським компаніям у виробництві передових відеоматеріалів і забезпечує високу якість зображення завдяки винятковим можливостям підключення та найкращому у своєму класі автофокусу.

Подробиці

Разом із камерою Canon представила два допоміжних ПЗ – автостеження та автопетлю – для підвищення продуктивності.

CR-N700 вирізняється чудовою якістю зображення, підтримує високоякісний запис HDR-відео 4K/60P/4:2:2/10 біт у форматах HLG (Hybrid Log-Gamma) і PQ (Perceptual Quantization).

Canon випустила PTZ-камеру 4K для віддаленого знімання з функціями автостеження та автопетлі

Новинка оснащена 15-кратним зум-об’єктивом, 1,0-дюймовим CMOS-сенсором і процесором обробки зображень DIGIC DV7, а також іншими функціями для поліпшення якості зображення (опцією розпізнавання людей, автофокусуванням Dual Pixel CMOS AF, автофокусуванням із визначенням руху очей, автофокусуванням із визначенням місця розташування голови тощо).

Нові IT-додатки Auto Tracking і Auto Loop “заточені” на підвищення продуктивності та зниження робочих навантажень під час віддаленого виробництва, даючи змогу операторам зосередитися на таких завданнях, як перемикання камер і доставка контенту, без потреби використання додаткового обладнання на кшталт серверів і комп’ютерів.

Глава індійського офісу Canon Манабу Ямазакі назвав обговорювану камеру “ідеальним вибором для різних галузей, починаючи від телемовлення, прокату та освіти – закінчуючи спортом і реаліті-шоу”.

За словами функціонера, камера CR-N700 і нові застосунки дають змогу автоматично відстежувати спікерів та інших учасників заходів, знімати персонажів із різних точок огляду як на повний зріст, так і фрагментарно (верхню частину тіла, плечі тощо, точно відстежуючи темпи пересування суб’єктів).

Застосунки пропонують широкий спектр налаштувань (композицію, чутливість відстеження, пріоритетну область відображення тощо) для автоматичного повтору тонких постановочних рухів панорамування/нахилу/зуму (PTZ) і настроювання параметрів Position Setting, Route Setting, Start, Preview тощо.

Інформації про вартість камери поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...