ГоловнаТехноОфіційні рендери Motorola Razr 40 Ultra з'явилися в Мережі

Офіційні рендери Motorola Razr 40 Ultra з’явилися в Мережі

“Моторола” готується здивувати користувачів складним смартфоном вищого цінового сегмента Razr 40 Ultra. Рекламні зображення перспективної новинки з’явилися в Мережі стараннями техноблогера Евана Бласса.

Подробиці

Модель Razr 40 Ultra зазнала низку змін порівняно з попередником. Одне з найбільш знакових нововведень – зовнішній екран, який претендує на звання найбільшого в індустрії. Орієнтовний розмір дисплея в дюймах – від 3,4″ до 3,6″.

Офіційні рендери Motorola Razr 40 Ultra з'явилися в Мережі

Зовнішній корпус Razr 40 Ultra має вирізи по кутах для подвійної камери і світлодіодного спалаху. Усередині пристрою розташований високий складаний дисплей з вирізом у центрі верхньої частини, оточений досить вузькими рамками. На вигнутому базелі є антенні лінії, що вказує на використання металу. Кнопки живлення і регулювання гучності розташовані на правій грані. Нижній край містить вирізи для порту USB Type-C, решітки динаміка і одного з двох видимих мікрофонів.

Razr 40 Ultra буде випущений у трьох колірних виконаннях – синьому, чорному й оригінальному бузковому забарвленні Barberry. Пристрою пророкують внутрішній AMOLED-дисплей 120 Гц/2640х1080р. Також є думка, що максимальна частота оновлення екрану може доходити до 144 Гц і навіть до 165 Гц.

Офіційні рендери Motorola Razr 40 Ultra з'явилися в Мережі

За продуктивність новинки, ймовірно, відповідатиме чип-система SD8+ Gen з конфігурацією пам’яті до 12/256 Гб. Новинці також пророкують АКБ на 3 640 мА/год. з підтримкою швидкої зарядки 33W і набір камер у складі 12-Мп основного сенсора Sony IMX563, 13-Мп “ультраширика” SK Hynix Hi1336 і селфі-модуля на 32 Мп.

Інформації про ціну Razr 40 Ultra поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...