ГоловнаТехноНазвано дату презентації серії бюджетних смартфонів Redmi A2 зі шкіряним оздобленням корпусу

Названо дату презентації серії бюджетних смартфонів Redmi A2 зі шкіряним оздобленням корпусу

“Сяомі” підтвердила чутки, що циркулюють Мережею, про дату презентації в Індії смартфонів серії Redmi A2 в однойменному базовому і поліпшеному plus-виконанні.

Подробиці

Моделі A2 і A2+ для країн за межами Китаю були анонсовані в перших числах березня. Пізніше в ЗМІ з’явилися публікації про намір техногіганта представити версії новинок для Індії в другій половині травня. Недавня заява “Сяомі” підтвердила правдивість зазначених повідомлень.

Обидва пристрої візуально практично не відрізняються один від одного (і той, і інший можуть похвалитися операцінкамі13 Go Edition, РК-дисплеями 6,52″/HD+, батареями на 5000 мА/год.., головними камерами на 8 Мп, селфі-модулями на 5 Мп, підтримкою швидких зарядок на 10W, чип-системами Helio G36 тощо). Єдина значуща відмінність між пристроями – наявність сенсора TouchID на тильній панелі в Redmi A2+ (у базової версії сканер відсутній).

Кольорові рішення для обох варіантів A2 для індійського ринку також однакові (чорний, блакитний і зеленуватий відтінки). Тильні панелі обох девайсів оздоблені екошкірою.

Вартість поки що залишається невідомою. Місця продажів – офіційні сайти “Сяомі” і “Редмі”, а також індійський майданчик “Амазон”.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...