ГоловнаТехноApple планує відмовитися від OLED-дисплеїв на користь власних екранів MicroLED

Apple планує відмовитися від OLED-дисплеїв на користь власних екранів MicroLED

Apple готується привнести на айфони, айпади і смарт-годинники Watch Ultra нові MicroLED-дисплеї свого виробництва. Про відповідні плани “яблучників” дізналася редакція тайванського видання DigiTimes.

Детально

Такий крок продиктований бажанням наділити продукти вищою яскравістю, меншим енергоспоживанням, поліпшеною контрастністю та низкою інших переваг порівняно з актуальними екранами OLED.

Журналісти посилаються на слова співрозмовників з якоїсь компанії, що співпрацює з Apple. Послідовність поширення MicroLED-екранів – зазначені вище годинники, потім айфони. Айпади отримають нове рішення в останню чергу.

За версією інформаторів, годинник Watch Ultra остаточно розпрощається з OLED-дисплеями нинішнього формату ближче до 2025 року. Далі відбудеться переведення на екрани MicroLED айфонів. Процес займе пару-трійку років. Потім настане черга айпадів.

Першим серед пристроїв Apple одержувачем OLED-дисплея став “яблучний” годинник першого покоління. Потім екрани з данною технологією “перекочували” на iPhone X. Поява цього дисплея на Mac і iPad очікується у 2024 році.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...