ГоловнаТехноНовий маршрутизатор Xiaomi Router 7000 оснащений Wi-Fi 7 і здатний досягати швидкості...

Новий маршрутизатор Xiaomi Router 7000 оснащений Wi-Fi 7 і здатний досягати швидкості 7 000 Мбіт/сек.

Маршрутизатор Xiaomi Router 7000, офіційно презентований кілька тижнів тому на галузевому заході MWC 2023, напередодні надійшов у продаж і встиг порадувати покупців деякими дивовижними характеристиками.

Подробиці

Процесор Qualcomm і WiFi 7 дозволяє новинці досягати блискавичних швидкостей і підтримувати сполучення одночасно з шістьмастами пристроїв.

м

Внутрішні характеристики Router 7000 включають чотирьохядерний процесор Qualcomm IPQ 9554, здатний працювати на частоті 1,5 ГГц, та підтримувати пам’ять 1 Гб+128 Мб (flash).

Стандарт WiFi 7 дає змогу досягати теоретичної швидкості 1276,1 Мбіт/сек. і 5764,8 Мбіт/сек. на частотах 2.4G і 5G відповідно. Завдяки такому подвійному підключенню робоча швидкість може перевищувати 7000 Мбіт/сек.

Маршрутизатор має загалом 2 внутрішні та 7 зовнішніх антен (у т.ч. одну з можливістю під’єднання NFC) для досить великого покриття WiFi. Пристрій підтримує програмне прискорення для PlayStation і Xbox. Крім того, є чотири мережеві порти 2,5G.

Вартість Router 7000 при покупці на території Китаю – 799 юанів, що еквівалентно $115,50. Маршрутизатор буде представлений на світовому ринку, однак коли саме це станеться, поки залишається невідомим.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...