ГоловнаТехноЗаарештовано першого творця фальшивих новин за допомогою ChatGPT

Заарештовано першого творця фальшивих новин за допомогою ChatGPT

Влада Ганьсу повідомила про арешт персонажа на прізвище Хун, який використовував штучний розум ChatGPT для створення фейкової новини про катастрофу поїзда з безліччю загиблих.

Подробиці

Чоловіка допитали 05 травня в м. Дунгуан (пров. Гуандун). На момент арешту прочитати фейкову публікацію встигли близько 15 тис. осіб.

– Хун використовував найсучасніші технології для фабрикації неправдивої інформації, поширюючи її в Інтернеті та маючи намір тим самим посіяти паніку, – заявили правоохоронці.

Державна мовна компанія CGTN повідомила, що це перший арешт у країні людини за звинуваченням у використанні ChatGPT для фабрикації та поширення фальшивих новин.

Нове законодавство забороняє користувачам створювати фальшивий контент на заборонені законами теми в китайському інтернеті, який славиться жорсткою цензурою.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...