ГоловнаТехноПерспективні навушники Beats Studio Pro від Apple працюватимуть на спеціальному чипі

Перспективні навушники Beats Studio Pro від Apple працюватимуть на спеціальному чипі

Підконтрольний компанії Apple бренд Beats заявив про наділення фірмових навушників Beats Studio серією преміальний функцій. Зазначений апдейт – перший за п’ять років, інформує 9to5Mac.

Подробиці

Осучаснена модель, за даними видання, іменуватиметься Beats Studio Pro. Точні терміни виведення гарнітури на ринок залишаються невідомими.

Оновлений аксесуар працюватиме на особливому чипі Beats з поліпшеною підтримкою активного шумозаглушення і більшою продуктивністю для режиму прозорості.

Ще одним нововведенням стане порт USB Type-C для зарядки з більш високою швидкістю. Стверджується, що девайс буде підтримувати такі функції, як спільне використання аудіо, автоматичне перемикання пристроїв, інтеграція Siri, персоналізоване просторове аудіо та ін.

Візуально Pro-версія навушників схожа з моделлю Studio3. При цьому виробник прибере напис Studio з бічної сторони девайса. До розробки дизайну гарнітури причетний модельєр Семюель Росс.

Beats Studio Pro пропонуватимуть у чотирьох колірних варіантах – синьому, чорному, коричневому і білому. Поки невідомо, якою буде ціна навушників, але з огляду на преміальний статус аксесуара, вартість може “кусатися”.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...