ГоловнаТехноСмарт-годинник Apple Watch Series 9 отримає приріст потужності завдяки чипу на базі...

Смарт-годинник Apple Watch Series 9 отримає приріст потужності завдяки чипу на базі A15

“Яблучний” годинник Watch Series 8 очікує значний апдейт. За словами Марка Гурмана з Bloomberg, їхній наступник отримає процесор S9 на базі технології A15.

Подробиці

Потужніший, як порівняти з попередником, S9 на базі A15 Bionic покликаний забезпечити значний стрибок уперед у плані потужності та ефективності. Міркування окремих експертів про те, що S9 являє собою трохи “відманікюрену” версію S8, аналітик назвав “неспроможними”.

Процесор A15 Bionic наразі використовується в iPhone 13 і славиться своєю видатною продуктивністю. Цей 5-нанометровий чип оснащений 6-ядерним CPU, 5-ядерним GPU і 16-ядерним нейронним движком. Якщо в чипі Apple Watch Series 9 буде використана технологія, аналогічна чипу A15, це призведе до серйозного підвищення продуктивності та ефективності.

Ця новина з’явилася після доповіді Гурмана про операційну систему watchOS 10, яка має отримати “доволі великий апдейт” з безліччю помітних змін у користувацькому інтерфейсі. На думку аналітика, на доведення десятої версії watchOS до повної готовності знадобиться не менше року.

Очікується, що процесор Apple Watch Series 9 стане переломним моментом на ринку смарт-годинників. Завдяки технології, подібній до A15, новий чип зможе запропонувати виняткову продуктивність і ефективність, резюмував Гурман.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...