ГоловнаТехноRealme 11 Pro+ з головним об'єктивом Samsung ISOCELL HP3 на 200 Мп...

Realme 11 Pro+ з головним об’єктивом Samsung ISOCELL HP3 на 200 Мп успішно сертифікований в Індії

Компанія “Ріалмі” готова розширити ринок смартфонів пристроєм під назвою Realme 11 Pro+. Церемонія презентації призначена на 10 травня. Місцем її проведення стане Китай, після чого настане черга Індії. Підтвердженням цього є успішна сертифікація пристрою у місцевого регулятора BIS під номером RMX3741.

Подробиці

Раніше смартфон із цим же кодовим позначенням “засвітився” на сайті тайського регулятора NBTC. Новинка підтримуватиме стільниковий зв’язок GSM/WCDMA/LTE/NR. Автори опублікованого напередодні витоку пророкують Realme 11 Pro+ головний модуль тильної triple-камери на 200 Мп.

Realme 11 Pro+ з головним об'єктивом Samsung ISOCELL HP3 на 200 Мп успішно сертифікований в Індії

Раніше шукачі сенсацій пророкували новинці вигнутий 120-герцовий екран AMOLED FHD+, тандем прошивок Android 13/RealmeUI 4.0, нову медіатеківську чип-систему Dimensity 7050 укупі з GPU Mali G68 MC4 і граничну конфігурацію камери 16 Гб/1ТБ.

Головною “прикрасою” оптики заявлений 200-мегапіксельний сенсор “Самсунг”, з яким будуть сусідити “надширик” на 8 Мп і макросенсор на 2 Мп. Відповідальність за якість selfie покладено на датчик 16 Мп.

Прогнозована ємність двокоміркової АКБ і потужність прикладеної до батареї швидкої зарядки – 5000 мА/год. і 67W відповідно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...