ГоловнаТехноGoogle показав свій перший складний смартфон Pixel Fold у відеоролику

Google показав свій перший складний смартфон Pixel Fold у відеоролику

“Гугл” офіційно підтвердив існування складного смартфона свого виробництва і назвав дату презентації. Дебютний показ першої в історії пошукового техногіганта “розкладачки” відбудеться 10 травня. Про це йдеться в поширених напередодні тизерних роликах.

Подробиці

“Відеозамануха”, що майже не містить подробиць про характеристики новинки, опублікована в “Твіттері” і на “Ютубі”. Проте користувачі змогли побачити пристрій мигцем і переконатися в його існуванні. Детальні відомості буде розкрито наступного тижня під час заходу Google I/O.

У ролику показано, що перший складаний смартфон бренду оснащений вертикальним шарніром, який відкриває пристрій і робить його схожим на планшет, за аналогією із самсунгівським сімейством Galaxy Fold.

Власники новинки можуть користуватися меншим сенсорним екраном під час перебування телефону в закритому стані. Камера на тильній панелі має не настільки зухвалий вигляд, як в інших “розкладачках”.

За наявними даними, Pixel Fold обладнаний дисплеєм 5,8″. При розкритті пристрою діагональ екрана зростає до 7,6″, що робить телефон схожим на планшет. За продуктивність новинки відповідає гугловський чипсет Tensor G2. За запевненнями розробників, надана девайсу шарнірна система є найміцнішою в галузі.

Очікується, що за своє складне “дітище” Google попросить близько $1700. Поява новинки в роздробі очікується найближчими тижнями.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...