ГоловнаТехноНазвано способи безкоштовного використання GPT-4

Названо способи безкоштовного використання GPT-4

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

На початку року розробники OpenAI представили мовну модель GPT-4. Вона прийшла на зміну моделі GPT 3.5, яка використовувалася в ChatGPT. Нова мовна модель здатна давати розгорнуті відповіді (до 25 тис. слів). При цьому їхня релевантність буде на 40% вищою, ніж у GPT 3.5.

Подробиці

Доступ до GPT-4 надається на умовах передплати. Варто зазначити, що навіть за наявності підписки Plus більше 25 запитів протягом трьох годин надіслати не вийде. На щастя, OpeanAI не монополіст. Доступ до чат-бота пропонують ще кілька компаній.

Bing

В основу роботи чат-бота Bing покладено модель GPT-4. Корпорація Microsoft інтегрувала його в браузер. Таким чином, щоб поспілкуватися з чат-ботом, достатньо встановити веб-оглядач Edge.

Forefront

Програма Forefront дає змогу обирати для діалогу з ШІ персонажа. Зокрема, користувачам доступні Бетмен, Жанна д’Арк, Тейлор Свіфт та ін.

Poe

Ще одним способом спілкування з GPT-4 є платформа Poe, розроблена фахівцями Quora. Вона дає змогу взаємодіяти з кількома чат-ботами, включно з GPT-4. На жаль, застосунок Poe поки представлено на ринку лише в iOS-версії. Версія для мобільних пристроїв на Android буде представлена пізніше. Поки цього не сталося, платформою можна користуватися через сайт poe.com.

Головні новини: