ГоловнаТехноБазовий варіант консолі ASUS ROG Ally: технічні характеристики, дата презентації та ціна

Базовий варіант консолі ASUS ROG Ally: технічні характеристики, дата презентації та ціна

Мережа приросла інформацією про ціну базової моделі перспективної консолі ROG Ally, офіційна презентація якої може відбутися 11 травня. Зокрема, любителі сенсацій добули відомості про процесор девайса.

Детально

Згідно з опублікованим напередодні витоком, новий пристрій Asus отримає чіп-систему AMD Z1, граничну конфігурацію пам’яті 16/256 Гб і твердотільний накопичувач NVMe M.2.

Компактний ROG Ally буде поставлятися з двома варіантами чіпсетів. Базовій моделі пророкують Ryzen Z1, укупі з дисплеєм 7″/120 Гц/1920 х 1080р./500 ніт, виділеним слотом для microSD-карт, бічним TouchID і встановленою ОС Windows 11.

Зазначається, що новинка отримає підтримку Dolby Atmos і сумісність з ігровими платформами Xbox game pass/EA apps/Epic Games/Steam, а також порти USB Type-C/3,5 мм і швидку зарядку 65W.

До комплекту постачання мають увійти кілька аксесуарів на кшталт фірмового чохла, контролера Raikiri Pro і навушників Cetra Earbuds.

І, нарешті, пристрою пророкують теплову трубку з 2-елементним радіатором, порт для підключення зовнішнього графічного процесора XG Mobile від Asus, а також наплічні кнопки і 3,5-мм.

Очікувана вартість апарату – в районі $600.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...