ГоловнаТехноApple готує до прем'єри 170-доларові напівпрозорі навушники

Apple готує до прем’єри 170-доларові напівпрозорі навушники

Наступного місяця розпочнуться продажі нових навушників виробництва бренду Beats, що належить Apple. Мається на увазі модель Studio Buds+ вартістю 170 USD.

Подробиці

Інформація про нові навушники була оприлюднена інтернет-рітейлером Amazon. Напередодні старту продажів він вирішив поділитися з широким загалом характеристиками носимого пристрою, рендерами і датою виходу.

Новинка від Apple підтримує просторове звучання. Заявлена автономність Studio Buds+ дорівнює 36 год. Навушники поставлятимуться на ринок з комплектними амбушюрами чотирьох розмірів для максимального комфорту користувачів.

Studio Buds+ можуть похвалитися наявністю потужнішої системи ШСД і більших мікрофонів. На думку американських журналістів, нові навушники конкуруватимуть на ринку з AirPods Pro 2. Вони будуть доступні для придбання в традиційних відтінках Ivory і Black. Спеціальна версія навушників отримає напівпрозорий корпус, що дає змогу бачити їхні нутрощі. Схоже рішення не так давно було використано брендом Nothing.

Apple готує до прем'єри 170-доларові напівпрозорі навушникиНа Amazon нові навушники від Apple можна буде придбати за 170 USD, що еквівалентно 6 200 грн. Представлена у 2021 році модель Studio Buds коштувала 150 USD.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...