ГоловнаТехноГарнітура змішаної реальності Apple стає бездротовою

Гарнітура змішаної реальності Apple стає бездротовою

Apple готується зробити революцію у світі віртуальної реальності, наділивши AR- і VR-гарнітури пауербанками для вирішення проблеми з енергоспоживанням.

Детально

Згідно з оприлюдненим виданням Bloomberg витоком, у гарнітурі змішаної реальності будуть використовуватися акумулятори MagSafe.

За словами головного редактора Марка Гурмана, “яблучна” гарнітура не вимагатиме прямого підключення до розетки. Замість цього користувачі зможуть підключити батарею з технологією MagSafe за допомогою кабелю. Роз’єм, ймовірно, буде магнітним з високоміцним кріпленням.

Відсутність прив’язки до розетки має сподобатися любителям подорожей і відпочинку на природі. Відсутність акумулятора безпосередньо на гарнітурі дасть змогу уникнути проблем із вагою та балансом. За інтенсивного використання автономність пристрою становитиме 2 години.

Такий проміжок “часу від зарядки до зарядки” видається недостатнім, однак Apple налаштована знайти спосіб підвищити автономність у кілька разів, запевняє Гурман.

Більше подробиць про нову опцію слід очікувати на найближчій конференції WWDC 23.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...