ГоловнаТехноУ Мережі з'явилися фотографії Realme 11 Pro+ у біло-золотистому колірному виконанні

У Мережі з’явилися фотографії Realme 11 Pro+ у біло-золотистому колірному виконанні

Мережа приросла “живими” зображеннями перспективного смартфона Realme 11 Pro+. Відповідні картинки опубліковані в Weibo.

Подробиці

Згідно з витоком, девайс із вигнутими краями буде випущений у біло-золотистому колірному виконанні. Датчик головної камери візуально схожий з аналогічним компонентом Huawei Mate 40 Pro.

У Мережі з'явилися зображення

Раніше повідомлялося про наявність в апараті “спеціального режиму для зйомки Місяця”, чип-системи Dimensity 7++, масивного екрану AMOLED 6,7″/FHD+/120 Гц з високочастотним PWM-затемненням 2160 Гц.

Новинці також пророкують максимальну конфігурацію пам’яті на рівні 16 Гб/1ТБ, АКБ на 5000 мА/год. і швидку зарядку 100W.

Партнерами Realme 11 Pro+ по модельному ряду виступлять пристрої в базовому і Pro-виконанні. Даних про терміни презентації, роздрібну вартість і географію продажів на поточний момент немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...