ГоловнаТехноAndroid отримає розумне рішення для боротьби зі збоями додатків

Android отримає розумне рішення для боротьби зі збоями додатків

Для Android-пристроїв додатки, що “вилітають”, не така вже й рідкість. Усе, що можуть у цьому разі зробити користувачі, так це надіслати зворотний зв’язок розробнику. Компанії Google вдалося знайти спосіб вирішення цієї проблеми.

Детально

З опублікованої в блозі пошукового гіганта інформації випливає, що в Android з’явиться функція автоматичних підказок про необхідність оновлення мобільних аплетів, які виходять з ладу. Підказки з’являтимуться на екрані в разі нестабільної роботи додатка, який може бути оновлено через Google Play до стабільної версії. Простіше кажучи, апплет Google Play моніторитиме наявність оновлень для додатків, що некоректно працюють.

Android отримає розумне рішення для боротьби зі збоями додатківУ повідомленні Google акцентується увага на тому, що жодних дій для активації цієї функції розробникам додатків робити не потрібно. Підказки демонструватимуться користувачам одразу після появи в магазині додатків свіжого апдейта. Функція підказок буде доступна для всіх пристроїв на Android 7.0 і вище.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно