ГоловнаТехно85-дюймовий "розумний" 4K-телевізор Redmi X

85-дюймовий “розумний” 4K-телевізор Redmi X

Бренд “Редмі” 20 квітня офіційно представив у Китаї новий телевізор свого виробництва Smart TV X з екраном діагоналлю 85 дюймів. Апарат має кілька примітних особливостей.

Подробиці

Дисплей 85″ забезпечує частоту оновлення 120 Гц і роздільну здатність 4K. Компанія зробила акцент на якості зображення, оснастивши новинку технологією MEMC для зменшення вібрації та запобігання “розривам” картинки при високошвидкісному відтворенні. Апарат також може похвалитися відмінним калібруванням кольорів і підтримкою майже 1,07 млрд відтінків.

За продуктивність Smart TV X відповідає 4-ядерна чип-система з конфігурацією пам’яті 3/32 Гб, що забезпечує 4K-декодування HDR. Для відтворення звуку новинка оснащена парою потужних 10-ватних динаміків.

Серед підтримуваних опцій – роздільна здатність DTS HD, голосовий підказувач-консультант XiaoAi, проектування зображення на екрани сторонніх пристроїв (проектори, планшети, ПК, смартфони) і можливості підключення у вигляді WiFi/USB 3.0/HDMI.

Вартість Smart TV X 85″ за попереднім замовленням у Китаї – ¥4999 (близько $727). Для активації попереднього замовлення покупцям належить внести ¥500 (трохи менше $73).

Терміни появи апарату на полицях магазинів і його вартість у стандартному роздробі не уточнюються.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...