ГоловнаТехно"Розумний" браслет Xiaomi Smart Band 8 з дисплеєм 60 Гц і 16-денним...

“Розумний” браслет Xiaomi Smart Band 8 з дисплеєм 60 Гц і 16-денним терміном служби батареї презентовано

“Сяомі” в рамках проведеної 18 квітня масштабної презентації високотехнологічних продуктів представила інноваційний фітнес-трекер Band 8. Браслет отримав кілька значущих поліпшень порівняно з попередником.

Подробиці

Дизайн “вісімки” залишився таким же, як у Band 7 (корпус у формі витягнутого овалу). Характеристики нового дисплея AMOLED – 1,6″/60 Гц/600 ніт, підтримка AOD (“Завжди на екрані), велика кількість циферблатів для унікалізації та рівень водонепроникності до 50 м включно.

З нововведень варто відзначити відмову від однотипного ремінця на користь декількох аналогів з різних форм і матеріалів (шкіряні, плетені, поліуретанові, порожнисті всередині і т.д.) Також покупці браслета отримали можливість носити аксесуар на шнурку або ланцюжку, а також використовувати в якості кулона для намиста.

Трекер отримав стандартні функції відстеження/заміру ЧСС, рівня стресу, якості сну, VO2 Max і жіночого здоров’я серед інших. Крім того, Band 8 може похвалитися наявністю режиму Interactive Boxing Mode для моніторингу соматичних органів чуття або соматосенсорних систем під час занять повноконтактними видами єдиноборств на кшталт боксу тощо.

Новинка “приросла” режимом Running Beam Mode для виміру частоти і довжини кроків, способів приземлення, сили ударів об землю тощо. Загальна кількість підтримуваних видів спортивних активностей перевищує 150.

Власники трекера можуть “вбити час” у чергах завдяки вбудованим іграм. І, нарешті, аксесуар може похвалитися підтримкою повідомлень, прогнозу погоди та інших функцій, а також 16-денною* автономністю (за останню відповідає батарея на 190 мА/год.).

Band 8 пропонується у двох версіях – з NFC і без – за ціною ¥239 і ¥279, що в перерахунку з юанів на долари еквівалентно $34 і $40 відповідно. Інформація про терміни появи новинки за межами Піднебесної на церемонії презентації озвучена не була.

*При відключеному режимі AOD.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...