ГоловнаТехноНазвано конфігурації пам'яті та забарвлення Poco F5 і Poco F5 Pro

Названо конфігурації пам’яті та забарвлення Poco F5 і Poco F5 Pro

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Мережа приросла інформацією про конфігурації пам’яті та кольори корпусу перспективних смартфонів Poco F5 в однойменному базовому і Pro-виконанні. Новими відомостями з громадськістю поділився індійський техноблогер Парас Гуглані.

Подробиці

За словами автора інсайда, обидва представники модельного ряду F5 вийдуть з однаковими варіантами пам’яті – на 8/256 і 12/256 Гб. І той, і інший смартфон будуть доступні для придбання з чорним, синім і білим оформленням корпусу.

Базовий F5 є клоном Redmi Note 12 Turbo для китайського ринку, а F5 Pro “злизаний” з Redmi K60, який також продається виключно на території Піднебесної.

Обидва “еф п’яті” отримають дисплеї AMOLED 6,67″/120 Гц і поставлятимуться з попередньо встановленим тандемом прошивок Android 13/MIUI 14, батареями ємністю 5500 мА/год, швидкими зарядками на 67W, сховищами UFS 3.1 і оперативкою LPDDR5.

Відомі на поточний момент відмінності між F5 і F5 Pro – роздільна здатність екрана (FHD+ проти QHD+), чип-системи (SD7+ Gen2 проти SD8+ Gen1), місце розташування сенсора TouchID (збоку і під дисплеєм відповідно), а також наявність у Pro-версії додаткової бездротової зарядки на 30W.

Крім того, в Мережу витекли відомості про оптику базового F5 (селфі-датчик на 16 Мп укупі з потрійною задньою камерою з об’єктивами на 64/8/2 Мп).

Інших відомостей про перспективні новинки поки немає.

Стрічка новин: