ГоловнаТехноXiaomi 13 Ultra пройшов сертифікацію TUV напередодні офіційного дебюту

Xiaomi 13 Ultra пройшов сертифікацію TUV напередодні офіційного дебюту

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi 13 Ultra пройшов сертифікацію TUV під символьним позначенням 2304FPN6DG, яке трохи відрізняється від модельного номера, під яким смартфон засвітився в лістингу китайського регулятора 3С (2304FPN6DC).

Подробиці

Літери “G” і “C” наприкінці номерів означають глобальну і китайську моделі відповідно. Лістинг TUV не розкриває технічних характеристик перспективної новинки, проте “одкровення” інсайдерів, які просочилися в Мережу, дають змогу скласти приблизне враження про можливості девайса.

Xiaomi 13 Ultra прошел сертификацию TUV в преддверии официального дебюта

Згідно з непідтвердженими офіційно чутками, смартфон отримає екран AMOLED Е6 LTPO 6,7″/120 Гц/QHD+ з дактилоскопічним сканером під дисплеєм і чип-систему SD8 Gen2, яка підтримує граничну конфігурацію оперативки і сховища на рівні 16 Гб і 1 ТБ відповідно.

Керувати перспективною новинкою має тандем Android 13/MIUI 14. Пристрою також пророкують налаштовану фахівцями німецької фірми Leica оптику в складі фронт-модуля на 32 Мп і задньої камери з чотирма 50-Мп об’єктивами, головним з яких буде 1-дюймовий “Соні IMX989”.

Також Xiaomi 13 Ultra приписують підтримку двох зарядок: дротової на 90W і бездротової на 50W.

Ємність АКБ, ціна та інші характеристики залишаються невідомими. Орієнтовна дата прем’єри – останні дні квітня.

Стрічка новин: