ГоловнаТехноApple визнала застарілими три моделі iPhone

Apple визнала застарілими три моделі iPhone

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Корпорація Apple готує до прем’єри програмні платформи iOS 17 і iPadOS 17. За даними мережевого видання MacRumors, вони не сумісні з пристроями на базі процесора A11 Bionic.

Подробиці

Відсутність підтримки A11 Bionic і більш старших чіпсетів говорить про те, що iOS 17 не отримають IPhone 8, 8 Plus і X. Власникам iPad п’ятої генерації та iPad Pro з 12,9″ екраном першої генерації розраховувати на отримання iPadOS 17 також не варто. Купертинська корпорація визнала ці пристрої застарілими.

Оцінити переваги та недоліки нової ОС зможуть власники смартфонів iPhone Xs і Xs Max. У випадку з iPadOS 17 виняток буде зроблено для iPad шостої і сьомої генерації, в яких встановлено чіп A10 Fusion. Крім цього, нову ОС отримають iPad Pro з 10,5″ і 12,9″ екранами. Вони засновані на чипі A10X Fusion.

Журналісти MacRumors зазначають, що відмова Apple від оновлення пристроїв на базі A11 Bionic пояснюється їхньою схильністю до різних вразливостей. Інсталятор iOS в апаратах з чипами від A5 до A11 функціонує виключно у форматі читання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: