ГоловнаТехноПеред глобальним запуском Xiaomi 13 Ultra отримав сінгапурський сертифікат IMDA

Перед глобальним запуском Xiaomi 13 Ultra отримав сінгапурський сертифікат IMDA

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Мережею гуляють чутки про те, що презентація перспективного смартфона Xiaomi 13 Ultra відбудеться 17 квітня. Підтвердженням неминучості прем’єри є успішна сертифікація пристрою сінгапурським регулятором IMDA. Це означає, що новинка, на відміну від попередника, буде доступна для придбання за межами Китаю.

Подробиці

Модельний номер апарата в лістингу – 2304FPN6DG. Документ не містить значущих характеристик, за винятком згадки про підтримку Ultra-версією комунікацій 5 покоління, NFC-технології, Wi-Fi і Bluetooth.

Головною родзинкою пристрою, ймовірно, стане наворочена оптика у складі 1-дюймового об’єктива Sony IMX989 на 50 Мп укупі з “надшириком”, “телемакро” і перископічним зумом. За налаштування всього цього, за наявними даними, відповідає німецький бренд з більш ніж віковою історією Leica. Очікувана роздільна здатність селфі-модуля – 32 Мп.

Xiaomi 13 Ultra також пророкують тандем прошивок Android 13/MIUI 14, екран AMOLED E6 6,73″/120 Гц/QHD+ і чип-систему SD8 Gen2 з граничним варіантом пам’яті на рівні 16/256 Гб.

Офіційних підтверджень зазначеної вище дати дебюту немає. Інформація про вартість не розголошується.

Стрічка новин: