ГоловнаТехноВласники iPhone виявилися більш лояльними до бренду, ніж користувачі Android

Власники iPhone виявилися більш лояльними до бренду, ніж користувачі Android

Власники айфонів виявилися більш лояльними до бренду, ніж користувачі андроїд-пристроїв. Відповідна тенденція відображена у свіжому опитуванні AddictiveTips.

Подробиці

Під час дослідження соціологи також з’ясовували демографічні характеристики користувачів, вплив смартфонів на робоче і повсякденне життя власників, готовність громадян змінити апарат на пристрій іншого розробника тощо.

Заявлена кількість респондентів – 1000+, географія проведення дослідження – США. Частка власників айфонів та андроїд-пристроїв у структурі опитаних – приблизно по 50%, без значного перекосу в будь-яку зі сторін.

Згідно з оприлюдненими напередодні результатами, 94% користувачів iPhone продемонстрували лояльність до свого бренду (+14% проти власників Android пристроїв).

Виявилося, що менеджери на 33% частіше є користувачами iPhone, а 63% з них почуваються комфортніше, працюючи з колегами, які використовують той самий бренд. Дослідники виявили, що користувачі iPhone проводять понад 15 днів на рік, втупившись в екран свого смартфона. Ба більше, 60% користувачів iPhone заявили, що вони подумають про перехід на Android, якщо Twitter буде видалено з App Store.

Понад 70% користувачів iPhone повідомили, що задоволені своїм нинішнім телефоном, порівняно з 66% користувачів Android.

AddictiveTips припускає, що це може бути пов’язано з набором пристроїв Apple, розроблених для спільної роботи.

І, нарешті, найдивовижнішим підсумком опитування є готовність понад 80% користувачів айфонів і андроїд-пристроїв придбати смартфон від Ілона Маска.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...