ГоловнаТехноXiaomi, Oppo та Vivo поєднують зусилля для перенесення даних між смартфонами

Xiaomi, Oppo та Vivo поєднують зусилля для перенесення даних між смартфонами

Три провідні китайські ОЕМ-виробники готуються спростити життя покупцям нових смартфонів. Суть анонсованої напередодні співпраці – максимальне спрощення перенесення даних з одного пристрою на інший.

Подробиці

Завдяки новому партнерству громадяни зможуть ефективно переносити дані зі своїх старих смартфонів на нові телефони будь-якого з цих трьох брендів.

Раніше користувачі могли переносити тільки фотографії та контакти між пристроями цього тріо. Тепер же з’явилася можливість перенесення сторонніх додатків. Іншими словами, міграція даних між смартфонами різних виробників стає аналогічною перенесенню даних з пристрою на пристрій одного бренду.

Перший час спрощене перенесення буде доступне лише на території Китаю. На світових ринках функція міграції даних з’явиться в найближчому майбутньому.

Крім того, майже всі бренди, включно із “Самсунгом” (ексклюзивно для Китаю), приєдналися до альянсу передавання даних з моменту його створення у 2019 році.

На міжнародному рівні Google дозволяє користувачам переносити дані між різними брендами, однак ця схема далека від ідеалу. Крім того, пошуковий гігант пропонує “Nearby Share” для передачі файлів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно