ГоловнаТехноПредставлений PowerBank UGREEN 100W ємністю 25 000 мАг

Представлений PowerBank UGREEN 100W ємністю 25 000 мАг

Павербанк UGREEN 100W на 25 000 мА/год. з 100-ватним портом USB-C PD 3.0 і граничною потужністю 145W офіційно презентовано в Європі.

Подробиці

Новинка, що має 3 порти, оснащена батареєю літій-іонного типу, яка здатна забезпечувати енергією відразу кілька гаджетів. На живлення MacBook Pro 14-in до 100% у пристрою йде близько 1 години.

Банк живлення UGREEN 100W ємністю 25 000 мА/год. запущено в Європі

Зазначається, що пауербанк може зарядити згаданий вище “яблучний” ґаджет 1,3 раза, самсунгівський смартфон “Гелексі S23 Ultra” – тричі, а “яблучний” iPhone 14 – п’ять із половиною разів.

Середній інтерфейс USB-C PD 3.0 забезпечує зарядку до 45W навіть при використанні двох інших роз’ємів, а “молодший” порт може похвалитися виходом USB-A QC 3.0 на 18W.

На бічній грані банку живлення розташований світлодіодний дисплей для відображення стану батареї. Пауербанк доступний для зарядки через обидва порти USB-C. Вага “генератора енергії” – 621 гр., габаритні розміри в дюймах – 6,3″ х 3,1″ х 10,2″.

Вартість UGREEN 100W в європейському Amazon – €149,99. Поставки в Штати і Велику Британію стартують з дня на день.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...