Рейтинги

Тільки два Android-смартфони потрапили в ТОП-10 смартфонів 2022 року, що найбільш продаються

За підсумками 2022 року лише два Android-пристрої потрапили до списку десяти найбільш продаваних смартфонів у світі, стверджують соціологи з Counterpoint.

Детально

Назви “щасливих” версій “зеленого робота” – самсунгівські Galaxy A03 і Galaxy A13. Решту вісім місць у ТОП-10 найбільш затребуваних телефонів розділили між собою “яблучні” смартфони на чолі з iPhone 13.

Успіх Apple експерти пояснюють домінуванням купертинців на ринку і нечисленною кількістю випущених ними моделей.

– Оскільки щороку випускається лише кілька моделей, споживачі, які бажають купити iPhone, мають обмежений вибір, що призводить до того, що вони вибирають одну з нових моделей. З іншого боку, величезна кількість доступних пристроїв Android означає, що споживачі завжди можуть знайти кілька моделей, що відповідають їхнім вимогам. Це може бути бюджет, налаштування камери або просто кращий акумулятор. Ця тенденція зберігається вже кілька років і навряд чи зміниться найближчим часом, – наголошується в пояснювальному коментарі.

Интересное:

На частку лідера рейтингу – смартфона iPhone 13 – припало 5% продажів. Далі йдуть iPhone 13 Pro Max і iPhone 14 Pro Max.

Найкращий із “Самсунгів” – Galaxy A13 – став четвертим. Забезпечити пристрою почесне місце допомогли покупці з країн Карибського басейну, Латинської Америки та Індії. Другий представник південнокорейського бренду Galaxy A03 замикає верхню десятку.

За оцінками Counterpoint, десять найбільш продаваних смартфонів становитимуть левову частку від загального обсягу постачань і в 2023 році, оскільки OEM-виробники Android скорочують обсяги постачань.

Последние новости:

ВСУ сбили российский дрон с крышками от пивных бутылок и пластиковой баклажкой вместо бака

Украинские бойцы из бригады ГПСУ "Помста" сообщили о сбитом российском разведывательном беспилотнике "Орлан-10" неподалеку от…

28.04.2024

ЗСУ збили російський дрон з кришками від пивних пляшок та пластиковою баклажкою замість бака

Українські бійці з бригади ДПСУ "Помста" повідомили про збитий російський розвідувальний безпілотник "Орлан-10" неподалік від…

28.04.2024

У РФ готуються створювати спеціальні мобільні групи для боротьби з розрахунками FPV-дронів

У Росії обговорюється необхідність створення спеціалізованих мобільних груп для знищення розрахунків FPV-дронів. Глава російського Центру…

28.04.2024

В РФ готовятся создавать специальные мобильные группы для борьбы с расчетами FPV-дронов

В России обсуждается необходимость создания специализированных мобильных групп для уничтожения расчетов FPV-дронов. Глава российского Центра…

28.04.2024

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7.…

28.04.2024

У новых «умных» часов Samsung появится функция мониторинга сахара в крови

«Самсунг» подумывает о включении опции замера сахара в крови в предстоящую серию Galaxy Watch 7.…

28.04.2024