ГоловнаТехноБюджетники Redmi A2 і Redmi A2+ з'явилися на сайті сертифікації TUV

Бюджетники Redmi A2 і Redmi A2+ з’явилися на сайті сертифікації TUV

Перспективні “бюджетники” Redmi серії А2 в однойменному базовому і поліпшеному Plus-виконанні успішно пройшли сертифікаційні формальності TUV. Раніше обидва пристрої були схвалені для продажу в Індії та Таїланді локальними регуляторами BIS і NBTC.

Подробиці

Моделі A2 і A2+ фігурують у всіх трьох лістингах під символьними позначеннями 23028RN4DG і 23028RNCAG відповідно.

Redmi A2 і Redmi A2+ з'явилися на сайті сертифікації TUV

Базовій моделі пророкують роботу від чип-системи Helio G з восьмиядерним процесором, що працює за 12-нм процесом на максимальній тактовій частоті 2,2 ГГц. Гранична конфігурація пам’яті – 2/32 Гб, з можливістю розширення за рахунок microSD.

Характеристики екрана – IPS LCD 6,52″/HD+ (випускатиметься без вбудованого сенсора TouchID). Роздільна здатність об’єктивів – 5 Мп (селфі) і 8/2 Мп (головний).

За автономність відповідає батарея на 5000 мА/год. Європейська версія пристрою отримає швидкий з/п на 10W. Апарат підтримує 2 сім-карти, має стандартний роз’єм для навушників, один динамік, опції підключення Bluetooth 5.0/WiFi 2,4 ГГц і операційку Android 13 (Go Edition).

Характеристики A2+ поки що не розголошуються. За наявною нині інформацією, ця версія відрізнятиметься від аналога в базовому виконанні наявністю сканера TouchID.

Роздрібна ціна обох апаратів не уточнюється.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...