ГоловнаТехноВипущено тонкий і легкий ноутбук Acer Swift Go 14 із процесором серії...

Випущено тонкий і легкий ноутбук Acer Swift Go 14 із процесором серії Ryzen 7000

Компанія “Асер” у понеділок, 06 березня, поповнила перелік своїх ноутбуків тонким і легким Swift Go 14 з примітними характеристиками.

Подробиці

Новинка отримала екран 14″/Full HD з технологією Acer ExaColor для оптимізації кольору дисплея під норми D65 для максимально коректного відображення відтінків. Співвідношенням екрану до корпусу становить 86%.

Випущено тонкий і легкий ноутбук Acer Swift Go 14 з процесором серії Ryzen 7000

У ноутбуці тайванський техногігант приділив особливу увагу системі охолодження, яка отримала подвійні вентилятори TwinAir, шість здвоєних мідних трубок і конструкцію клавіатури з повітрозабірником.

Завдяки поліпшеним тепловим характеристикам ноутбук може довше збільшувати продуктивність і уникати дроселювання. Swift Go 14 легший і тонший за всі моделі попереднього покоління (його вага становить усього 1,25 кг, а товщина – 15,99 мм). Апарат оснащений технологією швидкого заряджання, яка забезпечує 4 години роботи після 30-хвилинного заряджання. Компактний форм-фактор не заважає новинці працювати на базі новітніх процесорів AMD серії Ryzen 7000.

Девайс поставляється з твердотілим накопичувачем PCIe Gen 4 ємністю до 2 ТБ і пам’яттю LPDDR5 до 16 Гб. Варіанти підключення – USB Type C/USB Type A/HDMI 2.1.

Вартість Swift Go 14 у доларах США – $771. Купити новинку можна у всіх магазинах Acer, на офіційному сайті компанії, а також у Croma і Amazon.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...