Рейтинги

Apple обігнала Xiaomi з продажу смартфонів у лютому 2023 року

Apple змістила Xiaomi з другого місця рейтингу найпопулярніших смартфонів Азії за підсумками лютого-2023. На вершині, як і раніше, продовжує залишатися Samsung, стверджують дослідники зі StatCounter by Global Stats.

Подробиці

Частка південнокорейського бренду в Азії за підсумками звітного періоду склала 22,25%. “Яблучники” контролюють 17,15% обговорюваного ринку, а “сяомовці” – 16,19%. Замикають ТОП-5 бренди OPPO і Vivo з результатом 10,82% і 9,76% відповідно.

Успіх “Самсунга” соціологи пояснюють, головним чином, колосальними інвестиціями в рекламу. Інші складові – розвинена мережа ритейлерів, служб підтримки та сервіс-центрів. І, нарешті, знижки південнокорейської компанії в рамках промо-акцій є найщедрішими в регіоні.

Интересное:

“Яблучникам” вдалося вийти на другу позицію завдяки розширенню присутності бренду на континенті. Американський гігант зумів перебрати на себе клієнтів підсанкційної компанії Huawei. Ще один значущий фактор успіху – шикарні знижки для студентів на айфони в Малайзії та В’єтнамі.

Усі три китайські фігуранти топової п’ятірки у звітний період не виробили жодної нової моделі для глобального ринку. Презентовані ними новинки для Піднебесної продаються мляво через стагнацію локального ринку, зазначається у звіті.

У березні рейтингове становище “Сяомі” може покращитися за рахунок запущеної минулого тижня серії смартфонів Xiaomi 13 для глобального ринку з безкоштовною 6-місячною підпискою Google One, що містить опції на кшталт Pixel Magic Eraser.

Последние новости:

Танки Abrams виявилися марними для цієї війни та їдуть назад у тил

Українські військові відвели танки Abrams з передової, не вважаючи їх вирішальним фактором у війні. Подробиці…

27.04.2024

Танки Abrams оказались бесполезны для этой войны и уезжают обратно в тыл

Украинские военные отвели танки Abrams с передовой, не считая их решающим фактором в войне. Подробности…

27.04.2024

Рідкісна БМП-3 з комплексом динамічного захисту “Каркас-2” помічена в Україні

На передовій в Україні засвітилася рідкісна модифікація російської БМП-3, ключовою особливістю якої є динамічний захист…

27.04.2024

Редкая БМП-3 с комплексом динамической защиты “Каркас-2” замечена в Украине

На передовой в Украине засветилась редкая модификация российской БМП-3, ключевой особенностью которой является динамическая защита…

27.04.2024

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або…

27.04.2024

Как контролировать громкость уведомлений в смартфонах Xiaomi

Смартфоны экосистемы «Сяоми» предоставляют возможность индивидуально регулировать громкость уведомлений, независимо от громкости звонков, медиафайлов или…

27.04.2024