ГоловнаТехноВласники Galaxy S23 Ultra виявили в смартфоні ще одну несправність

Власники Galaxy S23 Ultra виявили в смартфоні ще одну несправність

Galaxy S23 Ultra не настільки проблемний, як Pixel 7. Водночас покупці новітнього флагмана від Samsung скаржаться на несправності, що виникають у ньому, із завидною регулярністю.

Подробиці

Перші покупці Galaxy S23 Ultra зіткнулися з некоректною роботою дисплея. Згодом власники даної моделі Samsung почали скаржитися на непрацездатність Wi-Fi 6. Цього тижня стало відомо, що в роботі комплектного стилуса спостерігаються збої, через які він відключається сам по собі.

З опублікованої на Reddit скарги випливає, що при спробі дістати S Pen зі смартфона він відключається, після чого на екрані з’являється напис “Перепідключення”. Через 30 секунд стилус відключається остаточно. Для синхронізації S Pen зі смартфоном його доводиться вставляти в корпус кілька разів. Скидання налаштувань нічого не дає.

Інший користувач американського форуму підтвердив, що проблема з відключенням стилуса дійсно має місце. За словами чоловіка, S Pen підключається до Galaxy S23 Ultra у 25% випадків. Ще один користувач Reddit повідомив, що він також відчуває складнощі з підключенням стилуса до смартфона. При цьому S Pen має неприємний хімічний запах.

Як тимчасове вирішення проблеми користувачі форуму запропонували використовувати функцію Keep S Pen connected. Вона дає змогу тримати стилус у підключеному стані на постійній основі. Після активації функції витрата заряду АКБ збільшиться, однак стилус при цьому працюватиме справно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...